Zdravje In Fitnes Imenik

zdravje hrana nasveti življenjski slog

Zaskrbljenost nad Preprečevanje Bolezni je postala tema, vedno več od nas pomisli in poskušajo izvajati v naših življenjih.

Biti proaktiven v lastno zdravstveno nego in pomoč, ki nam prepreči nekatere glavne zdravstvene težave, povezane s starostjo. Kot življenjska doba še poveča, ali ne bi bilo lepo, da bi lahko živeli zdravo in uživajte življenje prav do konca! ClinGen raziskovalci razvili v Gen-Bolezni Veljavnost Okvir za oceno vloge gena variante v določeni bolezni. Štirinajst gena kuriranje strokovne skupine, ki jo sestavljajo zdravnike in raziskovalcev z vsega sveta, ki s strokovnim znanjem na področju bolezni kot so rak, razvojno nevrološke motnje in bolezni srca in ožilja, so izvajanje tega okvira. V posebni izdaji, dveh strokovnih svetov poročali o genih, ki so povezani z epilepsijo in RASopathies; slednje je skupina redka obolenja, ki vključujejo Noonan sindrom, Srčno-Facio-Kožne sindrom, Costello sindrom in Legius sindrom. Osem od 16 genov za epilepsijo skupaj s šestimi 20 genov, izračunanega za njihov prispevek k RASopathies imela dovolj dokazov, ki podpirajo vlogo v bolezni. Te ugotovitve bodo v pomoč vodnik laboratorijev odločiti, kateri geni, da preizkusite kot del diagnostičnih preiskav.

Najbolj Spremenjenih Citrusov Pektin je reševalne koristi pripisujejo njegovo edinstveno sposobnost, da vstopijo v krvni obtok in ciljni presežek Galectin-3 molekule, vezavo na receptorje na površini teh lopov molekul in učinkovito preprečevanje dostopa do njih. Redna pektin ne more doseči te izjemne koristi, zaradi svoje relativno velike molekulske mase in velikosti. Pravico Spreminjati Citrusov Pektin, vendar pa je bil enzymatically prirejena za zelo specifične molekularno težo, obseg in struktura, ki daje možnost za vstop v obtoku in aktivno napad presežek Galectin-3 po vsem telesu. Poleg tega, objavljene raziskave kažejo, da MCP je močan imunski stimulator, kot tudi varno chelator težkih kovin in radioaktivnih delcev. Spremenjeno Citrusov Pektin je popolnoma varen in ne predstavlja nevarnosti strupenih stranskih učinkov (ker je vlaken, to lahko povzroči blage prebavne razburjena na visoke odmerke).

Aspartam (NutraSweet, Equal) Aspartam, ki je splošno znano kot NutraSweet ali Enaka, je umetno sladilo.

Telo se zlomi navzdol v metanol in formaldehida, da se prebavi. Formaldehid je razvrščena v isti razred zdravil, kot cianid in arzen. Alzheimerjeva bolezen je zdaj povezan z metanol toksičnosti in aspartam. Ko temperatura Aspartam presega 86 stopinj F, les alkohola v Aspartam je spremenila v formaldehid in nato v mravljično kislino.

Mravljična kislina je strup iz želo požara ant. Pokazalo se je, da metanol strupenost povzroča depresijo, možgani megla, spremembe razpoloženja, nespečnost, epileptični napadi in podobnih simptomov, povezanih z multiplo sklerozo. Obstaja več kot 92 simptomi dokumentirana z uporabo aspartama. Sistemski eritematozni Lupus je bilo tudi povezano z metanol toksičnosti. Amino kisline aspartanska kislina predstavlja 40 odstotkov Aspartam. Aspartanska Kislina je excitatory amino kisline, in pogosto krat prispevajo k otrokom, primanjkljaj pozornosti in motnja. Vedno sem spodbujanje moj A. D. D. bolnikov, da bi dobili off in bivanje izven prehrana kole.

Veliko informacij! Jaz sem samo 37, vendar je šel skozi nedavnem izbruhu palpitations (PVC). Sem šel na test izjemnih situacij in medtem ko PVC, ki je prišel pred in po izvajanju del testa, kardiolog je dejal, da je normalno test, brez težav. Nato sem bil poslan za echocardiogram, kjer so rekli, da moram nekaj prolapsa calcinosis. Ni treba posebej poudarjati, sem šel v visoki prestavi iščejo informacije na internetu kot proaktivno, kot je mogoče, z moje srce zdravje.

Prišel sem čez Linus Pauling informacije približno teden dni in so bili ob približno 8 gramov vitamina C na dan, saj. Grem ven in poberem nekaj Lizin prej kot dobro. Vesel sem, da ste še vedno delaš dobro. Kako je vaš holesterol bili v zadnjem času? Imam visok holesterol in je bil na statins za sedem let. Ironično je, da je vzel nekaj slabe novice z echo, da me prepriča, da bi dobili off statin. Jaz sem premlad, da so calcinosis v mojem prolapsa ventil. V palpitations so prenehali in se počutim super. Še enkrat hvala za vaš navdihujoča zgodba!

Emerald je sveto gemstone, ki je bil del naravnih zdravilnih terapij stoletja. To je bilo videti kot simbol ljubezni, upanja in miru, ki je razlog, zakaj to šteje se, da je zdravilec uma. To naj bi povečalo sklepanja, moči in modrosti, gibljivost, poleg tega imajo pomirjujoč vpliv nad svoja čustva in zmanjševanje stresa. Poleg krepitve možganov in izboljšuje spomin, kakovostno smaragdno je učinkovit tudi za lajšanje govora težave, kot so stammering. Druge bolezni, za katerega smaragdno je bilo ugotovljeno, zdravljenja vključujejo epilepsija, amnezija, astma, bolezni srca , driska ter nespečnost. Tudi, oblečen v smaragdno lahko zmanjša možnosti za dolgotrajno delo za nosečnice. To je tudi eden od tistih dragih kamnov, za katerega je znano, da se pozdravi težave, povezane s kožo, srce in kri. Torej, vse tegobe, ki so povezane z inauspicious postavitev živega Srebra v horoskop avtohtone lahko premagajo, ki jih nosi zdravilni smaragdni gemstone.

- https://www.spletni-trg.com - © 2017