Imena Domen, Registriranih Na Lahko 2_287,2008

človek zdravje teče

Ta oddelek nadzira programe in nepovratna sredstva skupnosti, za zagotavljanje zdravstvene in regionalni duševno zdravje in uporabi snovi obdelava in podpira, vključno s sodnimi in nadzorovane obravnave programi, ki so dostopni, cenovno ugodni in ki v najmanj omejevalni in najbolj primerno okolje. Obstajajo nove pričevanja, ki prihajajo v dobesedno na dnevni osnovi, kot da čudes pravilno uporabljajo Ničelne Točke Področju Energije. Ljudje govorijo bolečin od vseh področjih njihovega telesa, ki so popolnoma izginil. Bolečine, kot so kronične migrene, kolena, vratu, bolečine v križu, če naštejemo le nekaj. Nekateri poročajo, presenetljivo spremembe v svoje domače živali, kot tudi. Poročila vezan na posteljo pse z e-coli in drugih izčrpavajoče bolezni in sicknesses, da je, potem ko je bil wanded z Ničelne Točke Področju Energije, tek in skoki z novo življenje v nekaj minutah. Tako kot ljudje, so preveč, da ne bi oživela in oživil za vse vrste hocus-pocus čarobno palico. Njihova telesa so preprosto se spomnil svoje stanje pred boleznijo ali boleznijo.

Nato je dal Bog, zdravilne moči telesa premakne v smeri, ki se vračajo na homeostaza enkrat.

Kite enthesopathy je bolezen, ki vpliva na kite. V Medcyclopaedia spletni strani navaja, da tetive enthesopathy je kakršno koli nepravilnost, povezana s prilogo kita do kosti, in da mesto, kjer kite ali vezi pripisuje kosti, se imenuje enthesis. Po Medcyclopaedia spletni strani, vnetne nepravilnosti entheses so pogosto videti v spondyloarthopathies, kot je ankilozirajoči spondilitis, Reiters sindrom, psoriatični artritis in revmatoidni artritis. Pogosti znaki ali simptomi, povezani z vnetja tetive enthesopathy vključujejo edem ali oteklina, kosti erozije in širjenju v bližini kosti in otrdelost ali sklerozo tkiv. V Medcyclopaedia spletni strani ugotavlja, da tetive enthesopathy lahko tudi posledica degenerativne motnje, ki lahko vodijo do koščen outgrowth in enthesophytes ali koščen širjenje na enthesis. Številne enthesopathy povezane spremembe, ki so vidne na X-žarke na prizadetem območju.

A nova knjiga z Jacob Vogler meni učinke Medicaid razširitve v zadnjih nekaj letih (do leta 2015), zaradi Ugodne Skrbi Zakon. On poudarja koristi dostopa do zdravstvenega zavarovanja z nizkimi dohodki odraslih kot package: to je, on ne poskusite, da draži narazen, ali so učinki zaradi dostop do zasvojenih zdravljenje ali kaj drugega. Res, ker je zloraba snovi in duševne zdravstvene težave so pogosto prepleteni, je smiselno predvidevati, da je zdravljenje za eno učinkovito zdravljenje za oba, in zmanjševanju stresa in finančnih pritiskov, povezanih z zdravstvenimi stroški zagotovo zadevah preveč.

Ob istem času, povečanje dostopa do zdravstvene oskrbe, vključno z zdravili na recept so lahko v pomoč goriva zasvojenosti (predvsem opioidov zasvojenosti), in to bi lahko povečanje kriminala, kot rezultat. To se zdi malo verjetno , vendar bi lahko nevtralizira nekaj kriminal-zmanjšanje koristi; neto učinek je tisto, kar je pomembno, in to je tisto, kar Vogler obravnava.

Dieta Nasvet je poleg odpravo kofein, nasičenih maščob in soli, balastnimi prehrani, vključno z veliko različnih rastlin, ki temelji živila, brez pesticidov in hormoni bo pomagalo pri preprečevanju cikličnih nihanj v cista, velikost in občutljivost. Visoko fiber prehrana je izjemno koristno z odpravo nezaželenih toksinov, preprečuje nevarne xenoestrogens od tega, da ponovno absorbira nazaj v telo. Povečati uživanje zelenjave, še posebej cruciferous družine (zelje, brokoli, brussel ohrovt in ohrovt). Glavna sestavina v te zelenjave je indol carbinols, ki spodbujajo 2 hydroxyestrone, (zaščitno estrogen) in števci na proliferative učinek rakotvorne 16 alphahydroxy estron (slabo estrogen). Prav tako morate vztrajati vaš zdravo črevesno floro z uporabo probiotikov.

Kongres se lahko, in bi morala obravnavati vse izmed zgoraj navedenih postavk, da nižje cene zdravstvenega varstva. Še niso bila obravnavana. Hillary Clinton in Barack Obama tako trdijo, da imajo zdravilo za naše zdravstvene krize še niso omenili katerega od zgoraj navedenih težav v naš zdravstveni sistem. Preden lahko ničesar popraviti, moraš vedeti, kaj je problem.

Določitev naš sistem zdravstvenega varstva, z ustanovitvijo nacionalnega sistema zdravstvenega varstva (plačana za zavezancev) je podobno slikarstvo avto popraviti napako prenos. Lahko si boljši od zunaj, vendar to ne odpravite težavo. Edini način, da se določi problem je, da dejansko obravnavajo vprašanja, ki povzroča težave. Pa to je samo delni seznam, kaj je treba storiti, to ne, reševanje resničnih problemov, za naše zdravstvene težave. Vse to so težave, ki jih je treba obravnavati s Kongresa. Edini način, da se Kongres za pogled na situacijo na drugačen način, je, da spremenite Kongres. Moramo ravni je moč znanja v Washingtonu.

- https://www.spletni-trg.com - © 2017